Vásárlás menete (Típus kiválasztásától, a szállítási szerződés megkötéséig.)

  1. Típus kiválasztása: azért beszélünk több féle típusról, mert tipusonként más - más a csónak mérete, alakja, a csónaktest vízben lévő része. Jelenleg hat típusból lehet választani: a modern, műanyagvázas FOGAS, POTYKA, VIZA, valamint az alacsonyabb árkategóriájú, hagyományos építésű BUSA, GARDA és BODORKA. Minden típus kategóriájának kiemelkedő konstrukciója, de mindegyik más erősséggel rendelkezik, másra van optimalizálva (Pl.: evezésre, nádi horgászásra, nyílt vízi horgászásra, csónakkirándulásra, stb.) A csónaktestekről részletesebb leírást és nagyfelbontású képeket a "CSÓNAKTESTEK" menüpont alatt találhat. A fonyódi telephelyünkön bemutató csónakokat is láthatunk, amiken követhetjük a gondos kivitelezés apróbb részleteit is. Fonyódi telephelyünkön, a csónakokat bemutatva, vevőnk igényeit megismerve, szívesen segítünk a személyéhez, tevékenységéhez legmegfelelőbb csónaktipus kiválasztásában.
  2. Kiépítés kiválasztása: a számunkra ideális csónaktest kiválasztása után, válasszuk ki a megfelelő kiépítést. Az első kérdés, hogy a fa részek anyaga az olcsóbb, de 3-4 éven belül korhadásnak induló LUC-ból legyen, vagy a jóval tartósabb BOROVI-ból, vagy a legjobb megoldást jelentő VÖRÖSFENYŐBŐL. Utóbbi két anyaggal a kialakítás költségesebb, de sokkal inkább időt álló. Ha az értékesebb Boroviból, vagy VÖRÖSFENYŐBŐL készíthetjük a kiépítést, a csónakba csak rozsdamentes acélból készült kötőelemeket használunk. A fafajta kiválasztása után, gondoljuk át, hogy szükségünk van-e első, esetleg hátsó rakodó rekeszre. A rekeszek választhatók fából, zárt megoldásban vízmentesre műanyagból, vagy Prémium kivitelnél a kettő kombinációjából. Ezeket a különböző kialakításokat neveztük el "Luc", "Klasszik",  "Zárt", "Prémium" kiépítésnek. A kiépítésekről pontos leírást, nagyfelbontású képeket talál a TERMÉKEK - CSÓNAKJAINK - TÍPUSOK - KIÉPÍTÉSEK menüpontok alatt.
  3. Kiegészítők kiválasztása: a típus és a kiépítés kiválasztása után, a "KIEGÉSZÍTŐK" menüpontban nézzük át a kínálatot, döntsük el hogy melyek lennének azok a kiegészítők, melyeket nem szívesen nélkülöznénk. Több mint 50 féle kiegészítő közül válogathatunk. Kiegészítők közül a csónak ára eleve tartalmazza a "Luc" kivitelnél felsoroltakat (3db festett kikötőkarika, 2db festett villatartó, 1db evezőpad, lábrács). Akkor, ha Pl. a csónakhoz járó "Festett villatartó" helyett rozsdamentes anyagból készült csapágyazott villatartót szeretnénk, akkor a rozsdamentes villatartónál jelzett különbözeti árral emelkedik csónakunk ára.
  4. Csónak és a kiegészítők árának kiszámítása: a csónak ára úgy áll össze, hogy a menetkész "Luc" kiépítésű csónak árához hozzáadjuka kiválasztozz kiegészítők árát. A jó áttekinthetőség érdekében kialakítottunk egy formanyomtatványt „Csónakok és kiegészítők megrendelő                   lapja” formájában. Számolhatunk ezzel, de egyszerűbb, ha felvesszük a kapcsolatot, a céggel és segítségükkel pontosítsuk az igényünket.

A megrendelőlap a 2017 februárban érvényes árakat mutatja, az aktuális árat az "ÁRAK" menüben találhatja meg.


 


  


 

 

Szükség esetén Szállítási szerződést is tudunk kötni az alábbi formában:

____________________________________________________________________________________________________________________________

 

 

 
Rendered within : 48.4ms, Server ID : 0